Az, amit a betegeknek tudniuk kell a generikus gyógyszerekről, bárki számára szórakoztató lehet

TartalomjegyzékA márkanév és a generikus gyógyszerárak mutatói pi – Uptodate Tudnia kell10 Könnyű tények az általános gyógyszerek előnyeiről, amelyeket tudnia kell – a leírt gyógyszerészA generikus droggyártók bejelentkeznek, hogy olcsó változatot készítsenek … Szórakoztató lehet senkinek

Néhány gyógyszernek soha nem lehet gyakori, mivel a gyártók ezeket a tételeket veszteségesnek vagy kihívást jelenthetnek. A közös mérkőzéseket a digitális narancssárga tartalék felhasználásával keresheti az FDA -n, vagy a Drugs@FDA -n, valamint az aktív vagy általános komponens nevű kereséssel. Megjelenik a termékek teljes felsorolása, beleértve az általános és márkás neveket, valamint a készítő nevét.

Számos Advil -terméket vesznek figyelembe, amelyet a Motrinnel (az RLD) tekinthetünk figyelembe. Mivel az általános elemek elfogadása után késleltetett idő van, és amikor megjelennek a „Orange Publication” -ben, a legfrissebb, havi legfrissebb kezdő FDA közös engedélyek tanácsát kell kérnie. A „márkás generikus anyagok” hasonlóak a megjelenéshez- generikus gyógyszerek, amelyeknek védjegy neve van.

A kiváló minőségű általános név a vállalat tulajdonában van (volt). Az IMS Health és Wellness a kiváló minőségű generikus anyagot olyan vényköteles elemként határozza meg, amely egy új adagolás típusa, amely egy gyártó által létrehozott off-patent terméket, amely nem a részecske kezdeményező Márkanév.

A fogamzásgátló tabletták egy jól ismert generikus gyógyszer példája, amelyet számos szállító készített. Miért szállítják a gyártók a vezérlőtablettákat ezeket a különféle „márkanév” neveket, szemben a köznevet? Céljuk az, hogy a védjegy név elismerését és a fogyasztók elkötelezettségét is biztosítsák, és hogy megbizonyosodjanak arról, hogy időről időre használják -e ugyanazt az elem használatát.

A DO generikus gyógyszerek elfogulatlan nézete kompromisszum a minőségről?

A márkás generikus anyagok, mint például a szokásos generikusok https://magyargenerikus.com/generikus-levitra-ar-online/, csak az eredeti márkagyógyászat szabadalmi lejárta után fejleszthetők ki. Ennek ellenére a kiváló minőségű generikus anyagokat bármilyen típusú gyógyszeripari vállalat készítheti. Számos olyan nagy gyógyszeripari vállalat, amely általában csak márkanév -gyógyszereket fejleszt, most közös cégeket szerez, vagy egyszer forog, hogy belemerüljön ebbe a jövedelmező üzletbe.

A kiváló minőségű generikus anyagok nem mindig olyan gazdaságosak, mint az igazi közös. A márkanév sportolásával egyes ügyfelek tévesen feltételezhetik, hogy a közismert közös jobb termék, mint egy igazi generikus, de általában nem ez a helyzet. A közismert generikus anyagok azonban sokkal olcsóbbak lehetnek, mint a kezdeti márkanév.

Ha úgy találja, hogy a gyógyszere ugyanolyan drága, hívja a biztosítótársaságát annak meghatározására, hogy van -e egy kedvelt és extra olcsó gyógyszer, amely összehasonlítható a vényköteles gyógyszerrel. Gyógyszerésze vagy orvosa szintén segíthet Önnek ebben a vizsgálatban. Sok esetben ez egy vadonatúj receptre is felszólíthat az orvosi szakemberétől, bár megéri.

A felhatalmazott közös egy olyan vényköteles gyógyszer, amelyet egy márkanév -társaság készít egy új orvostudományi alkalmazás (NDA) alatt, és amelyet egy exkluzív címkén forgalmaznak. Megfelelő megjelenésű terméknek (forma, árnyék, jelölés), és a közönséggel ellentétben, az engedélyezett Common pontosan ugyanazzal az inaktív hatóanyaggal rendelkezik.

Nem ismert ténybeli állítások arról, hogy a generikus gyógyszerek hogyan különböznek a márkanévtől …

A Greenstone az egyik idősebb, felhatalmazott közös képviselő az U -ban.S. Általánosságban csökkenteni kell az engedélyezett generikus anyagok költségeit, valamint hasonlóan a gyógyszertárban lévő más generikus anyagokhoz.

Ha úgy találja, hogy a generikus gyógyszere ugyanolyan drága, kérdezze meg a gyógyszerészt, hogy létezik -e egy másik közös termelő, vagy keresse meg a biztosítási szolgáltatót. Nem, a biológiai hasonlóság nem gondolkodik egy „általános” -ról, hogy a hagyományos gyógyszert általánosnak azonosítják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük