LFP energiatárolók

smartlfpess24-1

LFP ESS 2,4 kW

支架-5-1

LFP ESS 5,12 kW

支架-3

LFP ESS 10,24 kW

Hosszú cella élettartam

6000 töltési/kisütési ciklus. 100%-os kisütési mélység (DOD). Gyors töltés és alacsony önkisülés. Működési hőmérséklet: -20 ℃ és 70 ℃ között. Nincs memóriaeffektus. Magas kisütési sebesség.

Széles használhatóság

A megfelelően méretezett LifePo4 energiatárolók Blackout esetén is biztonságos hátteret adnak akár családi, víkend és társasházak, vagy éppen egy orvosi rendelő energiaigényeinek a kielégítéséről van szó.

Remek helykihasználás, csekély súly

A LiFePO4 energiatároló akár 70%-kal kevesebb helyet igényel, miközben a súlya is alig egyharmada egy azonos teljesítményű ólomsavas akkumulátornak.

Környezetbarát

A lítium-vas-foszfát környezetbarát és nem mérgező.

Integrált cellavezérlés csúcstechnológiájú BMS-sel

Fejlett algoritmusok és elektronika biztosítják, hogy az energiatároló BMS-e a legmagasabb szintű biztonságot szem előtt tartva nyújtson hosszú távú megoldást számodra.

Részleges töltés mellett javuló élettartam

Az LFP energiatárolókat nem szükséges teljesen feltölteni. Sőt részleges töltés esetén az élettartam még kismértékben javulhat is., alacsony belső ellenállás és a nagy hatékonyság.

11

Az egyik legjobb választás

Az egyik legjobb választás a LiFePO4 vagy LFP (lítium-vas-foszfát) energiatároló, ha energiabiztonságban szeretnél élni.

Hosszú, karbantartásmentes élettartam, rendkívül biztonságos, széles üzemi hőmérséklet-tartományban történő használhatóság, jelentősen kisebb súly, kimagasló kisütési és töltési hatékonyság.

Tudj meg többet az éves karbantartási szolgáltatásunkról!

Garanciális igényedet megfelelő használat mellett és az éves karbantartási szolgáltatásunkat igénybevéve tudod megtartani