Smart LFP ESS 2,4kWh

Biztonságos, jól megtervezett és nagy teljesítményű LFP energiatároló rendszert biztosítunk Ügyfeleink számára. Az energiatároló kompakt, könnyen telepíthető, az éves rendszeres karbantartáson kívül egyéb karbantartást nem igényel. Széles körben alkalmazható háztartásokban. 

A LiFePO4 energiatárolók a hosszú élettartamnak és a karbantartásmentes használatnak köszönhetően az egyik legjobb befektetésnek számítanak, ha energiabiztonságot szeretnénk az otthonunkba.

Kérhető hozzá tárolószekrény vagy tartókonzol is!

725 500 HUF-tól

Ha napelemes rendszeredhez keresel biztonságos energiatárolási megoldást, a LifePo4 technológiája az energiahatékonyság szempontjából kulcsfontosságú lehet számodra.

Az LFP akkumulátor oda-vissza energiahatékonysága több mint 95%. ( Ennél magasabb értékkel csak a Titan rendelkezik, amelyet szintén megtalálhatsz a kínálatunkban). A hosszú élettartam, a megbízhatóság, a biztonság és a kiváló hatékonyság a magasabb kezdeti beruházási költséget is gyorsan ellensúlyozza.

A gyors töltés általában az akkumulátor teljesítményének a romlásához vezet, súlyos esetekben pedig belső rövidzárlatot, robbanást is okozhat. Az energiatároló teljesítményének megfelelő töltési/kisütési energia a “C” érték különösen a megújuló energiát alkalmazó rendszerek esetében fontos jellemző. Minél magasabb ez az érték, ennél gyorsabban tölthető illetve meríthető le az energiatároló a cellák károsodása nélkül.   Aki teljes energiafüggetlenséget szeretne, annak ezért vagy egy hatalmas méretű és óriási beruházási költségű ólomsavas akkumulátor telelepet kell kialakítania, vagy az LFP, illetve a még magasabb műszaki színvonalat képviselő Titan energiatároló technológiát kell választania.

Hosszú cella élettartam

6000 töltési/kisütési ciklus. 100%-os kisütési mélység (DOD). Gyors töltés és alacsony önkisülés. Működési hőmérséklet: -20 ℃ és 70 ℃ között. Nincs memóriaeffektus. Magas kisütési sebesség.

Széles használhatóság

A megfelelően méretezett LifePo4 energiatárolók Blackout esetén is biztonságos hátteret adnak akár családi, víkend és társasházak, vagy éppen egy orvosi rendelő energiaigényeinek a kielégítéséről van szó.

Remek helykihasználás, csekély súly

A LiFePO4 energiatároló akár 70%-kal kevesebb helyet igényel, miközben a súlya is alig egyharmada egy azonos teljesítményű ólomsavas akkumulátornak.

Környezetbarát

A lítium-vas-foszfát környezetbarát és nem mérgező.

Integrált cellavezérlés csúcstechnológiájú BMS-sel

Fejlett algoritmusok és elektronika biztosítják, hogy az energiatároló BMS-e a legmagasabb szintű biztonságot szem előtt tartva nyújtson hosszú távú megoldást számodra.

Részleges töltés mellett javuló élettartam

Az LFP energiatárolókat nem szükséges teljesen feltölteni. Sőt részleges töltés esetén az élettartam még kismértékben javulhat is., alacsony belső ellenállás és a nagy hatékonyság.

11

Az egyik legjobb választás

Az egyik legjobb választás a LiFePO4 vagy LFP (lítium-vas-foszfát) energiatároló, ha energiabiztonságban szeretnél élni.

Hosszú, karbantartásmentes élettartam, rendkívül biztonságos, széles üzemi hőmérséklet-tartományban történő használhatóság, jelentősen kisebb súly, kimagasló kisütési és töltési hatékonyság.

Integrált cellavezérlés csúcstechnológiájú BMS-sel

LFP energiatárolóink integrált cellakiegyenlítéssel és cellafigyeléssel rendelkeznek. A Battery Management System (BMS) az energiatároló intelligens összetevője, amely a rendszer felügyeletéért és kezeléséért felelős. Ez a fejlett mikroprocesszor vezérlésű eszköz fontos szerepet játszik az energiatároló biztonságos működésében, a teljesítményében, töltési sebességében és élettartamában. Fejlett algoritmusok és elektronika biztosítják, hogy az energiatároló BMS-e a legmagasabb szintű biztonságot szem előtt tartva nyújtson hosszú távú megoldást számodra.

9

Klinikákba, orvosi rendelőkbe is ajánlott!

Az LFP már számtalan országban bizonyított a digitális képalkotás, a betegfigyelés, a a lélegeztetőgépek és más kritikus egészségügyi berendezések folyamatos működtetése  területén. Akár fő, akár tartalék áramforrásra van szükség, mindig az igényeidnek megfelelő energiatároló-megoldást biztosítjuk számodra.

Az egyedi energiaszükségletet igénylő alkalmazásoknál szakértőink segítenek megtervezni azokat az egyedi energiatároló megoldásokat, amelyek szinte bármilyen orvosi alkalmazás speciális igényeit képesek kielégíteni. Lépj kapcsolatba velünk még ma, ha további információra van szükséged.

Műszaki adatok

Tájékoztató jellegű adatok!

Tudj meg többet az éves karbantartási szolgáltatásunkról!

Garanciális igényedet megfelelő használat mellett és az éves karbantartási szolgáltatásunkat igénybevéve tudod megtartani