LTO Titan energiatárolók

92511250-1275-492b-b8b9-f74a02436e0e

Titan ESS 5 kW

IMG_3278

Titan ESS 10 kW

IMG_3262

Titan ESS 15 kW

Nagy teljesítmény

A nagyteljesítményű LTO cellák olyan alkalmazásokhoz is használhatóak, amelyeknél nagy áramot kell rövid idő alatt feltölteni és kisütni, például az autóiparban alkalmazott regeneratív fékezés, start-stop és vasúti rendszerekben, valamint ipari berendezések működtetése során.

Nagy energia

A nagy energiatartalmú cellák nagy kapacitást igénylő iparágakhoz, például elektromos járművekhez és helyhez kötött napelemes tároló rendszerekhez is kiválóan alkalmazhatók.

Nagy sebességű kisülés

Az LTO cella stabil kisülési kapacitást biztosít még nagy kisülési áram esetén is.

Eltarthatóság

A cellák saját kisülése max 1%/hó, 100% DOD ( teljes lemerülés) mellett is újra indíthatóak így a huzamosabb ideig történő tárolás sem okoz jelentős teljesítmény csökkenést.

Fokozott biztonság

Az LTO lítium-titán-oxidot használ anódként, ami rendkívül biztonságos, az összes akkumulátor típus közül ennek a legalacsonyobb a tűz- és robbanásveszélye. A magas ellenállású fázis az ellenállás növekedése miatt csökkenti a rövidzárlati áramot. Az LTO anódrétegében lévő lítium-titán-oxid erősen ellenálló, ezáltal a teljesítmény alacsony és magas hőmérsékleten is állandó ( -30-65C)

Alacsony hőmérsékletű működés

Az LTO cellák fagypont alatti hőmérsékleten is tölthetőek és üríthetőek, széles hőmérsékleti tartományban való használatra is alkalmasak.

Hosszú élettartam

Az LTO cellák az eredeti kapacitásuk több mint 80% -át fenntartják min. 20 000 töltési / max 100.000 ! ciklusig, ami a LifePo4 várható élettartamának a 4-15x-öse!

Napelemes rendszerekhez ideális

Az LTO cellák még un. úszó (Float) töltés ( folyamatos állandó feszültség-töltés) esetén is rendkívül ellenállóak, akkor, amikor a hagyományos lítium-ion akkumulátorok végzetesen megsérülhetnek. Ezért az LTO biztonságosan alkalmazható olyan energiatároló áramforrásként is, amely állandó töltést igényel, vagy kap ( hybrid és off-grid napelemes rendszerek) .

Kis súly, kis helyigény

Az LTO cellák nagy energiasűrűset és teljesítményt biztosítanak a hagyományos akkumulátorok súlyának 15-25%-án.

Tudj meg többet az éves karbantartási szolgáltatásunkról!

Garanciális igényedet megfelelő használat mellett és az éves karbantartási szolgáltatásunkat igénybevéve tudod megtartani